Anthony Joshua - Daniel Dubois FAYEZ NURELDINE AFP

Hvor kan du se Anthony Joshua – Daniel Dubois: Komplet TV- og streamingguide

Anthony Joshua er klar til at udfordre Daniel Dubois om IBF-sværvægtstitlen i en af årets mest spændende boksekampe. Denne storslåede kamp finder sted på Wembley Stadium lørdag den 21. september og lover at være en eksplosiv aften fyldt med action og drama. Dubois, den nuværende IBF-mester, står over for Joshua, en erfaren tidligere mester, i en kamp, der kan blive et afgørende øjeblik i britisk boksning.

Men hvordan kan du følge med i alt fra de første slag til den afgørende knockout? Her giver vi dig en komplet guide til, hvor og hvordan du kan se Anthony Joshua mod Daniel Dubois, uanset om du foretrækker TV eller streaming online.


Anthony Joshua vs Daniel Dubois: Kampinformation

Kamp: Anthony Joshua – Daniel Dubois
Start:21. September ( omkring kl. 22:45)
Arena:Wembley Stadium, London
TV Kanal:DAZN

En af årets mest ventede boksekampe finder sted lørdag den 21. september 2024 på Wembley Stadium, når Anthony Joshua udfordrer Daniel Dubois om IBF-sværvægtstitlen. Dette er ikke kun en kamp om titlen, men også en vigtig test for begge boksere. Joshua, som har haft en imponerende karriere med flere verdensmesterskabstitler, ønsker at rejse sig efter sine to nederlag mod Oleksandr Usyk. Dubois, derimod, er den nuværende IBF-mester, som ser denne kamp som en mulighed for at befæste sin position i toppen af sværvægtsklassen.

Wembley Stadium, der har plads til omkring 90.000 tilskuere, er en ikonisk arena for boksning. For Joshua er dette en velkendt arena, da han tidligere har bokset her, blandt andet i sin sejrskamp mod Alexander Povetkin i 2018. Dubois, som er 26 år gammel, har dog aldrig bokset på Wembley før, men han har erfaring fra andre store arenaer, såsom sin kamp mod Usyk i Polen.

Denne aften bliver en stor begivenhed for britisk boksning og forventes at tiltrække seere fra hele verden. Kampen bliver blandt andet sendt på Sky Sports Box Office i Storbritannien og vil være tilgængelig på streamingtjenester som DAZN for internationale fans.


Joshua vs Dubois underkort

Kampen mellem Joshua og Dubois er hovedbegivenheden, men underkortet byder også på en række spændende kampe. Blandt højdepunkterne er kampen mellem Joshua Buatsi og Willie Hutchinson om WBO Interim let-sværvægtstitlen, samt opgøret mellem Anthony Cacace og Josh Warrington om IBF super-fjervægtstitlen. Derudover er der en kamp mellem Tyler Denny og Hamzah Sheeraz om det europæiske mellemvægtstitel, hvilket giver publikum masser af actionfyldte kampe inden hovedkampen starter. Det kan derfor være værd at følge hele arrangementet fra kl. 17:00 dansk tid.

Joshua – Dubois kamp optakt

Kampen mellem Anthony Joshua og Daniel Dubois er ikke bare et møde mellem to sværvægtsboksere – det er et sammenstød mellem erfaring og ungdommelig kraft. Joshua, der har været på toppen af sværvægtsdivisionen i flere år, har allerede bevist sig som en af de bedste gennem tiderne. Han har vundet verdensmesterskabstitler og mødt nogle af de største navne i boksning. Hans imponerende fysik, kombination af styrke og teknik samt hans erfaring fra tidligere titelkampe gør ham til en frygtet modstander for alle i divisionen.

På den anden side står Daniel Dubois, en ung og sulten bokser med en knockout-rekord, der skræmmer selv de mest erfarne modstandere. Dubois er kendt for sin eksplosive kraft, og med 21 knockouts i 23 kampe har han bevist, at han kan afslutte kampe hurtigt og brutalt. Selvom han har færre kampe end Joshua, har han udviklet sig hurtigt i de senere år, og hans sejre over Filip Hrgović og Jarrell Miller har styrket hans omdømme som en af de farligste unge boksere i sværvægtsklassen.

Denne kamp repræsenterer også et vigtigt øjeblik i karrieren for begge boksere. For Joshua er dette en mulighed for at genoprette sit omdømme efter nederlagene til Usyk, mens Dubois ser dette som sin chance for at skrive sig ind i historien som den ubestridte IBF-mester. Bokseeksperter forventer en intens kamp med høj risiko for begge parter, da én fejl kan være nok til dramatisk at ændre kampens udfald. Med Joshua som den mere erfarne fighter og Dubois som den yngre, mere eksplosive modstander, er der ingen tvivl om, at denne kamp vil være spændende fra start til slut.


Hvordan ser man Joshua vs Dubois på TV?

Når to London-drenge skal mødes på Wembley Stadium, vil der naturligvis være stor interesse i Storbritannien, hvor tv-kanaler som Sky Sports sender kampen direkte. Men for danske fans er der ikke så mange muligheder, da kampen ikke er lige så prioriteret her. Ikke desto mindre er der stadig nogle muligheder for at se kampen, hvis du har adgang til følgende kanaler:

  • DAZN: Tilgængelig som pay-per-view i flere lande, herunder Danmark.

Husk også at tjekke lokale tv-udbydere for yderligere information om tilgængelighed og for at holde dig opdateret på eventuelle ændringer.


Hvor kan du live streame Joshua vs Dubois?

Da det ikke er så nemt at se Joshua vs Dubois på TV i Danmark, er den bedste mulighed at streame online. Her har danske seere normalt flere muligheder på det internationale plan. Her er nogle af de mest populære platforme:

  • DAZN: Denne platform tilbyder kampen på pay-per-view i Danmark. Derudover får du adgang til andet sportsindhold med et abonnement.
  • Viaplay: Tilgængelig via PPV i Danmark. Kræver, at du køber adgang til arrangementet.

De fleste streamingplatforme tilbyder både HD-kvalitet og understøttelse af flere enheder, så du kan se kampen på smartphones, smart-tv, tablets og computere.


Hvordan streamer du Anthony Joshua – Daniel Dubois

Her er en enkel guide til, hvordan du køber og streamer kampen hos DAZN platformen:

  1. Gå til hjemmesiden eller appen for din foretrukne platform (DAZN).

    Kan tilgås via smart phone, tablet eller computer

  2. Opret en konto eller log ind på en eksisterende konto.

    Anvend din email og personlige oplysninger

  3. Find eller søg efter arrangementet “Joshua vs Dubois” under live events.

    Kampen vil være tydeligt fremvist med billede af kampen

  4. Vælg betalingsmetode og køb adgang til kampen.

    Anvendt Visa/Master eller Dankort

  5. 5. Når betalingen er bekræftet, kan du starte streamingen.

    Nyd kampen


Joshua vs Dubois statistik & sammenligning

Attribut Anthony Joshua Daniel Dubois
Alder 34 26
Kamprekord 28–3 (25 KO) 21–2 (20 KO)
Højde 198 cm 196 cm
Rækkevidde 208 cm 198 cm
Stil Ortodoks Ortodoks

Når vi sammenligner statistikken mellem Joshua og Dubois, er det tydeligt, at Joshua har en fordel med hensyn til erfaring og rækkevidde. Med 31 professionelle kampe, hvoraf 28 sejre, er Joshua en veteran i sværvægtsklassen. Hans lange rækkevidde på 208 cm giver ham en teknisk fordel i ringen, især mod en bokser som Dubois, der selv er imponerende, men har en lidt kortere rækkevidde.

Dubois, som er 26 år, har derimod vist en utrolig styrke i sine kampe med 20 knockouts i 23 kampe. Han er kendt for sin rå styrke og har evnen til at afslutte kampe hurtigt. Selvom Dubois er otte år yngre end Joshua, kan dette også give ham en fordel i form af udholdenhed og energi.


Ofte stillede spørgsmål om Anthony Joshua – Daniel Dubois(FAQ)

Hvornår starter kampen mellem Joshua og Dubois?

Boksearrangementet starter kl. 16:00 lokal tid (17:00 dansk tid), men selve kampen mellem Joshua og Dubois forventes at starte omkring kl. 22:45 dansk tid.

Hvordan kan jeg se Joshua vs Dubois i Danmark?  

Du kan se kampen via pay-per-view på DAZN.

Er det muligt at se Joshua vs Dubois gratis?

Der ser ikke ud til at være nogen lovlige måder at se kampen gratis på, men nogle bettingsider kan tilbyde gratis streaming af kampen.