Arsenal - Liverpool (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)

Arsenal – Liverpool 27/10 – Premier League – Hvem Vinder?

To titelkandidater mødes til kamp om vigtige point, når Arsenal møder Liverpool. Hvem går sejrrigt ud af storopgøret i London?

Vi kigger på de to hold, statistik, opstilling, og info om hvordan du kan se Arsenal – Liverpool i TV.



Arsenal – Liverpool 27/10/2024

Kamp Start Arena TV Kanal
Arsenal – Liverpool 27/10/24 kl. 17:30 Anfield Viaplay + See

Første nederlag for Arsenal

Sidste weekend gav et tidligt tilbageslag for Arsenal i guldkampen. På udebane mod Bournemouth led de nemlig sæsonens første nederlag med 0-2, hvor forsvarsspilleren William Saliba også fik et direkte rødt kort. Med både karantæner og skader begynder problemerne at tårne sig op for træner Arteta.

Før weekendens runde ligger ‘The Gunners’ på tredjepladsen i tabellen, med fire point op til førerholdet og modstanderen Liverpool. Værterne vil helt sikkert være uden spillere som nævnte Saliba og Martin Ødegaard, mens Calafiori og Saka er tvivlsomme på grund af skader.

I midtugen kom de tilbage med en 1-0-sejr hjemme mod Shakhtar Donetsk i Champions League, hvilket betyder, at de har fået en god start i Europa med syv point ud af ni mulige.

Kan de slå topholdet til trods for deres vigtige fravær?


Liverpool i storform

Førerholdet Liverpool er heller ikke undtaget fra skadesproblemer, hvor især fraværet af målmand Alisson Becker er mærkbart. Det har dog ikke forhindret dem i at vinde kampe, og de står med otte sejre på stribe i alle turneringer.

Sidste weekend var der storopgør på Anfield, hvor Chelsea kom på besøg. Værterne styrkede deres titelchancer med en 2-1-sejr, hvor den unge Curtis Jones blev matchvinder og også havde en assist på det første mål. Det betyder, at de fortsat ligger på førstepladsen før weekendens runde.

Ligesom søndagens modstander har ‘The Reds’ kun tabt én kamp denne sæson, lidt overraskende hjemme mod Nottingham Forest. På udebane har de vundet alle seks kampe, og Arne Slots mandskab vil være ude efter at fortsætte den gode stime på søndag.


Tidligere møder

Liverpool har vundet halvdelen af de tolv seneste møder mod Arsenal, mens sidstnævnte “kun” står med to sejre. Sidste sæson endte det 1-1 på Anfield, mens det i to opgør på Emirates i FA-cup og Premier League blev henholdsvis en sejr til Liverpool (2-0) og Arsenal (3-1).

‘The Reds’ har siden det nederlag kun lidt ét yderligere nederlag på udebane, mens ‘The Gunners’ kun har tabt én hjemmekamp siden da. I hvad der forventes at blive endnu en meget tæt guldkamp i Premier League, kan de indbyrdes opgør mellem holdene få stor betydning. Hvem får mest at juble over på søndag i kampen mellem Arsenal – Liverpool?


Seneste resultater for Arsenal

  • 22.10.24, Champions League: Arsenal – Shakhtar Donetsk 1-0
  • 19.10.24, Premier League: Bournemouth – Arsenal 2-0
  • 05.10.24, Premier League: Arsenal – Southampton 3-1
  • 01.10.24, Champions League: Arsenal – PSG 2-0
  • 28.09.24, Premier League: Arsenal – Leicester 4-2

Seneste resultater for Liverpool

  • 23.10.24, Champions League: Leipzig – Liverpool 0-1
  • 20.10.24, Premier League: Liverpool – Chelsea 2-1
  • 05.10.24, Premier League: Crystal Palace – Liverpool 0-1
  • 02.10.24, Champions League: Liverpool – Bologna 2-0
  • 28.09.24, Premier League: Wolverhampton – Liverpool 1-2

Hvor kan man se Arsenal – Liverpool

Rundens topopgør i Premier League mellem Arsenal og førerholdet Liverpool kan ses på TV på kanalen Viaplay og See. Kampen spilles søndag den 27. oktober med kampstart kl. 17:30.


Arsenal – Liverpool FAQ

Hvem viser Arsenal – Liverpool på TV?
Toppkampen bliver vist på TV på Viaplay og på See.

Hvornår spilles Arsenal – Liverpool?
Storopgøret spilles søndag den 27. oktober kl. 17:30 på Emirates Stadium i London.