Atletico Madrid - Real Madrid THOMAS COEX AFP

La Liga: Atletico Madrid – Real Madrid 29/9

La liga braget i denne uge er mellem de to Madrid klubber, Atletico madrid – Real Madrid, som brager sammen Søndag den 29 september 2024. Kan Mbappe og Real Madrid holdet bryde defensiven hos det stærke Atletico Madrid hold?

Vi kigger på de to hold, La Liga statistik, opstilling, og info om hvordan du kan se Atletico Madrid – Real Madrid i TV.



Atletico Madrid – Real Madrid 29/9/2024

Kamp:Atletico Madrid – Real Madrid
Start:29/09/24 21.00
Arena:Estadio Cívitas Metropolitano
TV Kanal:TV2 Sport X

Atletico Madrid – Real Madrid intro statistik

  • • Det mest almindelige resultat af kampe mellem Atletico Madrid og Real Madrid, når Atletico Madrid spiller på hjemmebane, er 1-2. 6 kampe er endt med dette resultat.

  • • I de sidste 36 møder, hvor Atletico Madrid spillede på hjemmebane, har Atletico Madrid vundet 7 gange, der har været 11 uafgjorte, mens Real Madrid har vundet 18 gange. Målforskellen er 58-36 til fordel for Real Madrid.

  • • I de sidste 79 møder har Atletico Madrid vundet 12 gange, der har været 30 uafgjorte, mens Real Madrid har vundet 37 gange. Målforskellen er 129-82 til fordel for Real Madrid.


Madrid Derby i La liga

Derbyet mellem Atletico Madrid og Real Madrid i den spanske La Liga er allerede på kampdag 8. Begge tophold har naturligvis kun ét mål i ligaen denne sæson, og det er “mesterskab”. Men efter en god, men ikke enestående start på sæsonen, er begge hold allerede et respektabelt stykke bag FC Barcelona.

Real Madrid er i øjeblikket på andenpladsen med kun ét point mindre, men har spillet en kamp mere. Atletico er også på 4. pladsen med en kamp mindre og er 5 point bag Real Madrid. For begge hold handler det om ikke at miste kontakten med toppen af tabellen og selvfølgelig meget prestige.


Atletico Madrid vil spille om titler igen

Dette blev ganske klart i sommeren, hvor klubben lavede sommerens dyreste transfer og brugte næsten 200 millioner euro på forstærkninger. Julian Alvarez har allerede scoret ét mål, men har endnu ikke fået sit store gennembrud. Ikke desto mindre er hans hold stadig ubesejret og ligger på 4. pladsen med 12 point efter 6 kampe. Alligevel er der allerede et vist pres, da afstanden til Barcelona allerede er hele 6 point, og et nederlag i derbyet ville udvide det yderligere.

Atleticos forsvar er igen fremragende og har kun lukket 3 mål ind i de 6 ligakampe. Faktisk har de kun lukket et mål ind i deres sidste 5 kampe, og det var ude mod Rayo Vallecano i sidste kampdag. Offensiven kører også, og 3 spillere har allerede scoret 2 mål denne sæson.

Rojiblancos vil helt sikkert være tilfredse med deres resultater mod Real Madrid sidste sæson. De forblev ubesejret i begge kampe i ligaen og vandt endda 3-1 på hjemmebane. I Copa del Rey sejrede de også 4-2 efter forlænget spilletid. Kun i Supercopa var der et nederlag på 5-3, også efter forlænget spilletid. Samlet set var dette dog Atleticos eneste nederlag i de sidste 5 kampe. Faktisk har de kun tabt én af deres sidste 6 kampe på hjemmebane.


Real Madrid bliver bedre og bedre

Los Blancos vil naturligvis forsvare deres titel denne sæson. Med spillere som Endrick og Kylian Mbappe er de langt bedre rustet i angrebet i år. Sæsonstarten var dog lidt ujævn, hvor 2 af de første 3 kampe endte uafgjort. Siden da har de dog vundet 5 kampe i træk, herunder i Champions League. Især offensiven har fået momentum de seneste uger. I de seneste 3 kampe har de altid scoret mindst 3 mål og har været ansvarlige for i alt 10 mål. For 5. gang i træk har de scoret mindst to gange. De har dog også lukket mål ind i 5 af deres 8 konkurrerende kampe. Ligesom deres modstandere har de hårdt brug for en sejr, ellers kunne Barca trække sig 7 point foran.

En sejr vil derimod give dem mulighed for at angribe toppen af tabellen og forbedre deres målforskel samtidig. Vinicius Junior, der allerede har 5 assists i denne sæson, forventes igen at levere varen.

Hvor gode Real Madrid har været de seneste måneder, viser det faktum, at de ikke har tabt en kamp siden midten af januar og derfor har været ubesejret i næsten 8 måneder. Siden da har de blandt andet vundet ligatitlen og UEFA Champions League.

De er nu ubesejret i i alt 35 konkurrerende kampe. Deres sidste nederlag kom dog på udebane mod Atletico Madrid, hvor de blev slået 4-2 i Copa del Rey.


Atletico Madrid Kampe & Resultater

Dato Liga Hjemmehold Udehold Resultat
22.09.2024 Primera Division Rayo Vallecano Atletico Madrid 1:1 (1:0)
19.09.2024 UEFA Champions League Atletico Madrid RB Leipzig 2:1 (1:1)
15.09.2024 Primera Division Atletico Madrid FC Valencia 3:0 (1:0)
31.08.2024 Primera Division Athletic Bilbao Atletico Madrid 0:1 (0:0)
28.08.2024 Primera Division Atletico Madrid Espanyol Barcelona 0:0 (0:0)

Real Madrid Kampe & Resultater

Dato Liga Hjemmehold Udehold Resultat
24.09.2024 Primera Division Real Madrid Deportivo Alavés 3:2 (2:0)
21.09.2024 Primera Division Real Madrid Espanyol Barcelona 4:1 (0:0)
17.09.2024 UEFA Champions League Real Madrid VfB Stuttgart 3:1 (0:0)
14.09.2024 Primera Division Real Sociedad Real Madrid 0:2 (0:0)
01.09.2024 Primera Division Real Madrid Betis Sevilla 2:0 (0:0)

Atletico Madrid – Real Madrid Opgør

Dato Liga Hjemmehold Udehold Resultat
04.02.2024 Primera Division Real Madrid Atletico Madrid 1:1 (1:0)
10.01.2024 Spansk Super Cup Real Madrid Atletico Madrid 3:3 (2:2)
24.09.2023 Primera Division Atletico Madrid Real Madrid 3:1 (2:1)
25.02.2023 Primera Division Real Madrid Atletico Madrid 1:1 (0:0)
26.01.2023 Copa del Rey Real Madrid Atletico Madrid 1:1 (0:1)

Opstilling For Atletico Madrid Mod Real Madrid

  • Forventet Atletico Madrid opstilling: (3-5-2): Jan Oblak, Normand, Gimenez, Mandava, Llorente, De Paul, Koke, Griezmann, Riquelme, Alvarez, Correa.

Opstilling For Real Madrid Mod Atletico Madrid

  • Forventet Real Madrid opstilling: (4-3-3): Courtois, Vazques, Militao, Rudiger, Mendy, Valverde, Tahouameni, Bellingham, Rodrygo, Mbappe, Junior.

Hvor Kan jeg se Atletico – Real Madrid i TV?

Fodboldfans der elsker La Liga fodbold skal sætte sin lid til TV2 Play. De har nemlig rettighederne til at vise La Liga i TV. Så derfor kan denne kamp nydes live på TV2 Sport X kanalen.


Hvordan kan jeg stream Atletico Madrid – Real Madrid live?

Kan du ikke være hjemme når der fløjtes i gang i Spanien, så frygt ikke. Har du en telefon, så kan du streame kampen. Du kan også tilgå TV2 Plays hjemmeside og blot logge ind, men det er bedst at hente deres app. Her er trinene du skal følge:

Stream Atl Madrid – Real Madrid

  1. Gå ind på TV2 Play

    Log ind med dine personlige detaljer

  2. Naviger over til “Sport”

    Herefter finder du kampen i programoversigten

  3. Tryk på “Afspil”

    Herefter kan du streame La Liga på din mobil, iPad eller computer.


Atletico Madrid – Spilforslag

Markedet vurderer Real Madrid lidt højere til denne kamp, men vi ved, hvor tæt et derby kan være. Med Vinicius, Mbappe og Bellingham har Real Madrid den højere kvalitet i truppen, hvilket i sidste ende kan blive den afgørende faktor.

Vi tror også, at en kamp som denne ofte afgøres af dagsformen. Atletico har hjemmebanefordel og har set en smule bedre ud i de seneste indbyrdes opgør. Men Real Madrid er blevet bedre og bedre de seneste uger og har sandsynligvis verdens bedste angreb.

Et spilforslag kunne være uafgjort eller begge hold får et mål.


FAQ

Hvornår spiller Atletico Madrid – Real Madrid ?

Kampen spilles den 29.September, kl 17:30 21.00.

Hvor kan jeg se Atletico Madrid – Real Madrid i TV?

Du kan se kampen hos TV2 Sport X

Hvor kan jeg finde La liga i TV?

Via vores TV guide kan du altid finde spanske kampe i TV med de korrekte TV kanaler og tidspunkter.