FC Midtjylland - Slovan Bratislava FABRICE COFFRINI AFP

FC Midtjylland vs Slovan Bratislava – Champions League Kvalifikation 21/08/24

I den sidste runde af Champions League-kvalifikationskampe finder vi den første kamp mellem Midtjylland og Slovan Bratislava.

Kampen finde sted onsdag den 21. august og der er kick off klokken 21.00 på FCMs stadion, hvor hjemmepublikummet vil gøre alt for hjælpe regionens hold.

Vi kigger på de to hold med optakt, opstillinger og hvor du kan se FC Midtjylland – Slovan Bratislava i TV eller stream.


Fulde Champions League TV-programChampions League i TV

Fulde FC Midtjylland TV-programSe FCM kampe i TV

Interesseret i Odds & Betting?Alt om betting i Danmark


FC Midtjylland – Slovan Bratislava info 21/08/2024

Kamp:FCM – Slovan Bratislava
Start:21. august kl 21:00
Arena:MCH Arena
TV Kanal:Viaplay & 3+

FC Midtjylland – Slovan Bratislava Optakt

Der er millioner på spil når den første kamp fløjtes i gang i Herning, da det gælder om at komme i Champions League. De danske ulve fra Herning skal derfor gå hårdt efter at få et godt udgangspunkt inden den svære returkamp. Vi kigger hurtigt på form og nøgleinformationer for de to hold.

FCM i form?

Når Midtjylland spiller på hjemmebane, har de en klar fordel, især på grund af deres stærke form på eget græs. Den danske klub er kendt for deres organiserede spil og defensive disciplin samt deres evne til effektivt at udnytte dødbolde.

Holdet har fået en fremragende start i den hjemlige liga, hvor de har optjent 11 point i fem kampe. I Champions League-kvalifikationen har danskerne let passeret Santa Coloma og Ferencváros.

Kan Slovan Bratislava drille FCM?

Det slovakiske hold har også en stærk angrebslinje, men deres defensive spil kan vække bekymring, især mod hårdere modstandere. En vigtig faktor for dem vil være at undgå et tidligt mål og forsøge at kontrollere kampens tempo.

Efter tre kampe er Slovan i toppen af deres hjemlige liga, og i Champions League-kvalifikationen har de besejret Struga, Celje og APOEL.


Midtjylland – Slovan Bratislava: Nøglestatistikker & Tendenser

  • – Midtjylland har vundet fem af deres sidste syv kampe.
  • – Slovan Bratislava har sikret sig syv sejre og to uafgjorte.
  • – Midtjylland er ubesejret i deres sidste 10 hjemmekampe.
  • – Slovan Bratislava er ubesejret i deres sidste 5 udekampe.
  • – Midtjylland har scoret mindst én gang i deres sidste 16 kampe.
  • – Slovan Bratislava har holdt nullet i 4 kampe i træk.

FCM – Bratislava opstilling

Den endelig startopstilling kommer som altid kort før kick-off, men her kommer vi med et forslag til de to holds mulige startopstillinger.

FC Midjylland Startopstilling

Forventet opstilling: Olafsson – Juninho, Sørensen, Diomande, Andersson – Sørensen, Askildsen, Martínez, Osorio – Buksa, Cho

Slovan Bratislava opstilling

Forventet opstilling: Takáč – Sharani, Wimmer, Kashia, Blackman – Tolić, Bajrić, Kucka – Weiss, Strelec, Barseghyan


Indbyrdes Opgør mellem FC Midtjylland v Bratislava

  • Dette bliver det første møde mellem klubberne, så der vil ikke være muligheder for at bruge information fra tidligere opgør.

Hvem vinder af FCM og Bratislava?

FC Midtjylland vendte tilbage til toppen af dansk fodbold sidste sæson og udnyttede de mange problemer, som favoritten, FC København, stod overfor. Dog er denne sæson ikke startet godt for dem i Superligaen, hvor to uafgjorte kampe har givet deres konkurrenter en tidlig fordel. Bratislava derimod vandt komfortabelt den slovakiske liga og viser tidlige tegn på, at de har til hensigt at forsvare deres titel.

Tilbage i Champions League har danskerne roligt avanceret til den sidste kvalifikationsrunde. De startede med tre sejre uden at lukke mål ind, og besejrede Santa Coloma (3-0 i Andorra, 1-0 hjemme) og Ferencváros. Efter en solid 2-0 sejr hjemme, var det vigtigt ikke at tabe i Budapest, og de formåede en 1-1 uafgjort trods et tidligt mål af “Fradi.” Slovakkerne har allerede elimineret tre modstandere. De gjorde det med relative lethed ved at slå Struga i begge opgør (4-2 hjemme og 2-1 i Nordmakedonien) og knuste Celje 5-0 efter en 1-1 uafgjort i Slovenien. Mod APOEL sikrede de en 2-0 sejr hjemme og holdt derefter fast i en 0-0 uafgjort på Cypern.

Det er klart, at begge klubber er pragmatiske, og i den første kamp vil ingen af dem sandsynligvis tage store risici. FCM vil forsøge at sikre en snæver sejr, mens slovakkerne vil være tilfredse med en 0-0 uafgjort. Forvent en kamp, hvor holdene vil føle hinanden an og hvor ingen rigtig vil risikerer det helt store.


Stream FC Midtjylland – Slovan Bratislava i dag

Sidder du ikke hjemme i den dejlige stue, men er på farten, så husk du kan stream FCM- Slovan Bratislava på mobilen. Her trinene du skal udfører for at stream FCM – Bratislava live.

Sådan ser du FCM v Bratislava på mobil

  1. Gå ind på Viaplay.dk på mobilen

    Klik på menuen i højre hjørne

  2. Klik på Log-in

    Her indtaster du din personlige detaljer

  3. Find kampen

    Herefter navigerer du dig frem til “Sport” og klikke på ” Se Kampen”


Hvis du ikke har en Viaplay konto, så kan du skabe en konto her og se FCM-Bratislava online her


FAQ: Ofte Stillede Spørgsmål om FCM – Slovan Bratislava

Hvornår spiller FC Midtjylland v Bratislava? 

Kampen spilles onsdag den 21. august kl. 21.00

Kan jeg se FCM – Bratislava i TV?

Denne kamp bliver sendt i dansk TV via Viaplay & 3+

Hvem er favorit til at vinde kampen mellem Bratislava og FCM?

De fleste bookmakere er ude i at FCM er favoritten, grundet den stærke hjemmebane.