Se FC Midtjylland i TV ANDREJ ISAKOVIC AFP

Se FC Midtjylland – Union St.Gilloise i TV – Europa League 24/10/24

Europa League-kampen mellem FC Midtjylland og Union St.Gilloise finder sted den 24. oktober 2024. Kampen spilles kl. 18:45 på MCH Arena i Herning, Danmark. De danske Superliga-mestre, er en dominerende kraft på hjemmebane, men kan de vinde? Begge hold er ivrige efter at få vigtige point, hvilket lover for en god kamp.

Vi kigger på de to hold, opstilling, statistik og info om hvordan du kan se FC Midtjylland mod Union St.Gilloise i TV.



Europa League: FCM – Union St.Gilloise 24/10/24

Kamp:FC Midtjylland – Union St.Gilloise
Start:24/10/24
Arena:MCH Arena
TV Kanal:Disney Plus

Interessant Statistik

  • • FC Midtjylland har ikke tabt i nogen af deres sidste 15 hjemmekampe.  

  • • Union Saint-Gilloise har ikke vundet nogen af deres sidste 8 udekampe.  

  • • FC Midtjylland vinder 1. halvleg i 35% af deres kampe, Union Saint-Gilloise i 34% af deres kampe.  

  • • Når FC Midtjylland fører 1-0 på hjemmebane, vinder de i 84% af deres kampe.  

  • • Når Union Saint-Gilloise fører 0-1 på udebane, vinder de i 63% af deres kampe. 

  • • Når FC Midtjylland er bagud 0-1 hjemme, vinder de 40% af deres kampe.  

  • • Når Union Saint-Gilloise er bagud 1-0 på udebane, vinder de 25% af deres kampe.

FC Midtjyllands Seneste Præstationer

FC Midtjyllands seneste resultater er blandede. De har to sejre, to nederlag og en uafgjort i deres sidste fem kampe. Højdepunkter inkluderer sejre mod Maccabi Tel Aviv og Viborg, hvilket viser, at de kan præstere store sejre. Et nederlag til Brøndby stoppede dog deres ubesejrede stime i ligaen. I gennemsnit scorer de 1,60 mål og indkasserer 1,40 mål i disse kampe.

Selvom de sigter mod endnu et mesterskab, så skal de stramme deres forsvar. Seneste kamp mod Sønderjydske blev til et 3-2 nederlag, og den slags må der ikke være plads til. I hvert fald ikke mod et hold som Union St.Gilloise.


FC Midtjylland Nøglespillere

Nøglespillere inkluderer Franculino, Gue-Sung Cho og Gustav Isaksen. Franculino er topscorer og afgørende i angrebet. Elias Olafsson er en dygtig målmand, som dog skal bringer flere kampafgørende redninger frem i sine præstationer for at styrke forsvaret. Den nye forsvarsspiller Ousmane Diao har potentiale, trods tidligere fejl.

Skader på nøglespillere som Gue-Sung Cho og Paulinho tester holdets dybde pt og er stærkt savnet. Kevin M’Babus usikre deltagelse kan påvirke de defensive strategier, og Jan Kuchta leder stadig efter formen som topscorer, men arbejder på at bidrage betydeligt.


FC Midtjylland Taktik & Formation

Forvent at FC Midtjylland bruger en 4-4-2 formation. Defensiv stabilitet er nøglen, med mulige tilbagevendinger af spillere som Adam Buksa og Ousmane Diao for at styrke forsvaret. Offensivt er Franculinos målpotentiale centralt og deres taktik involverer at overføre spillet til kontraangreb mod Union St.Gilloises offensive bevægelser, håndtere lange afleveringer og reducere modstandernes kreative rum.


FC Midtjylland Hold

FC Midtjylland vil være opsatte efter at overføre deres dominans på hjemmebane til den europæiske scene. Holdet har været produktive i offensiven med 17 mål i 8 kampe.

Midtjylland har dog store problemer med skader. De vil være uden Mikel Gogorza, Oliver Sørensen og Christian Sørensen, som ikke vil være tilgængelige før midten af oktober. Adam Gabriel, Adam Buksa, Juninho, Paulinho, Gue-sung Cho og Marrony er også skadede, men nogle af dem kan måske nå at blive klar til onsdag.


Union St.Gilloise Hold 

Union St.Gilloises seneste præstationer tæller tre uafgjorte og en sejr i deres seneste fem kampe. Bemærkelsesværdigt fik de uafgjort mod Gent og Club Brugge, hvilket viser, at de kan forsvare sig godt. En nylig sejr mod Kortrijk bryder en sejrsløs stime og kan have givet holdet en fin portion selvtillid.

Deres gennemsnit på 1,00 mål scoret og 0,60 mål indkasseret per kamp vækker dog bekymring omkring deres produktivitet foran mål. Sejre på udebane er sjældne, hvilket må betyde at Union går konservativ til værks i Herning.


Union St.Gilloise Nøglespillere

Union St.Gilloise er afhængige af spillere som Ross Sykes, Elton Kabangu og Sofiane Boufal. Ross Sykes er nøglen i kontraangreb, mens Anthony Moris tilbyder stabilitet som målmand. Kevin Mac Allister styrker forsvaret.

Mamadou Traoré giver dybde, men hans tilgængelighed kan være begrænset af en tilbagevendende skade. Sofiane Boufals form er afgørende for offensiv forbedring, hvilket er nødvendigt for at overvinde europæiske scoringsproblemer.


Tidligere Møder For FCM vs Union St.Gilloise

Dette er deres første møde, så som sådan er der ingen statistik at anvende og analyserer ud fra.


Hvor Kan jeg se FCM mod Union St.Gilloise i TV?

Den spændenden Europa League kamp vil blive vist hos Disney Plus

Har du ikke adgang til Disney Plus og deres mange Europa League kampe i TV, så kan du få adgang her:


Hvordan kan jeg stream FC Midtjylland mod Union St.Gilloise

” Stream Europa League ” er et ganske udbredt og populært begreb i Danmark og det er ikke svært at forstå dette. Det nye Europa League format er yderst interessant og giver virkelig mange kampe til alle fodbold fans. For at stream FC Midtjylland mod Union St.Gilloise , så skal du følge disse trin.

Stream FC Midtjylland mod Union St.Gilloise

  1. Gå ind på Disney Plus online eller download deres app

    Klik på menuen i højre hjørne

  2. Klik på Log-in

    Her indtaster du din personlige detaljer 

  3. Find kampen i Europa League programmet

    Herefter navigerer du dig frem til “Sport” og klikke på ” Stream Kampen”

  4. Herefter kan du streame den spændende Europa League kamp live

Disney Plus

FC Midtjylland – Union St.Gilloise Spilforslag

FCM skal tilbage på sporet og succes i Europa League er hyr vigtig for klubben. Den økonomiske vinding er en del af strategien i FCM som skal sikrer t de kan konkurrer i toppen med hold som FCK og de andre.

Derfor skal der point på kontoen mod hold som Union og det er bestemt muligt. Union St.Gilloise er ikke et skræmmende hold, slet ikke på udebane. FCM snitter utrolig mange hjørnespark og vi ser et kampbillede hvor FCM kommer til masser af chancer og Union forsvarer sig det meste af kampen.

Prøv et spil med FCM som vinder eller uafgjort, samt over fire hjørnespark.


FAQ

Hvornår spiller FCM – Union St.Gilloise?

Kampen spilles den 24/10, kl 18:45 2024.

Hvor kan jeg se FCM – Union St.Gilloise i TV?

Du kan se kampen hos Disney Plus.

Hvor kan jeg finde Europa League i TV?

Via vores TV guide kan du altid finde Europa League kampe i TV med de korrekte TV kanaler og tidspunkter.