FC København -Kilmarnock ANGELOS TZORTZINIS AFP

FC København vs Kilmarnock- Europa Conference League 22/08/24

FC København er klar til at være vært for skotske Kilmarnock FC i denne UEFA Europa Conference League kamp torsdag den 22. august 2024, med kampstart kl. 19:00. Kampen finder sted i Parken, hvor de danske fans vil skabe stemningen for et godt FCK resultat.

Vi kigger på de to hold med optakt, opstillinger og hvor du kan se FCK – Kilmarnock i TV eller stream.


Fuldt Europa Conference League programEuropa Conference League i TV

Fuldt FCK TV-programSe FCK i TV

Interesseret i Odds & Betting?Alt om betting i Danmark


FC København – Kilmarnock info 22/08/2024

Kamp:FCK – Kilmarnock
Start:22. august kl 19:00
Arena:Parken
TV Kanal:Ingen, men kan streames online

FCK – Kilmarnock Optakt

Normalt er FC København mere eller mindre vant til at spille om at komme i Champions League, men i år må de nøjes med Conference League. Ikke desto mindre, så vil de helt sikkert være motiverede for at komme i gruppespillet, da der spilles om mange penge. Vi kigger på de hold hold og deres kamp form.

Ingen tvivl om at værterne er et kvalitetsmandskab og bør slå Kilmarnock i parken. Men Kilmarnock opnåede for nyligt et af de største resultater i deres nyere historie, da de slog Tromsø 1-0 på udebane, hvilket har bragt dem til play-off kvalifikationen i Europa Conference League. De står over for endnu en hård test i Skandinavien, når de kommer til København for at møde de danske giganter i den første kamp.

FCK nåede knockout-fasen af Champions League sidste sæson, hvor de slog Manchester United og Galatasaray til andenpladsen i deres gruppe. De blev dog efterfølgende slået 6-2 af Manchester City samlet, men det viser forskellen i klasse mellem disse to hold. “Løverne” havde dog brug for en lang straffesparkskonkurrence for at besejre det tjekkiske hold Banik Ostrava i den sidste kvalifikationsrunde.

Den skotske bus bliver parkeret

Uanset hvad, så er denne kamp er en kæmpe udfordring for det skotske hold, men træner Derek McInnes ved, hvordan man stiller et hold defensivt op, og de kan måske holde kampen tæt. Deres to udekampe i Europa denne sæson, mod Cercle Brugge og Tromsø, resulterede kun i ét mål hver. Kilmarnock vil være godt organiseret og vil gå efter at holde sig inde i kampen indtil returkampen på Rugby Park.

Selvom FCK kun fik 1-1 uafgjort mod Viborg, så er FC København en reel styrke at regne med på hjemmebane. Men derfor bør man ikke afskrive skotterne endnu. Spillere som Bardghji, Boilesen, Claesson, Cornelius og Huescas har kæmpet med skader for nylig, ligesom den erfarne midtbanespiller Thomas Delaney.

Kilmarnock derimod håber på at komme sig efter nederlaget i den skotske ligacup til Motherwell. Derek McInnes’ mænd er ikke kendt for at være gode på udebane, og vi tror ikke, de er i stand til at ødelægge Københavns fest på Parken Stadion. Kilmarnock-forsvareren Stuart Findlay bør være forsigtig i den første kamp, da den 28-årige kun er ét gult kort væk fra karantæne.


FC København – Kilmarnock: Nøglestatistikker & Tendenser

  • – FC København har ikke tabt nogen af deres sidste 11 kampe.
  • – FC København har vundet 7 af deres sidste 10 hjemmekampe.
  • – FC København har scoret 2 eller flere mål i 7 af deres sidste 10 hjemmekampe.
  • – Kilmarnock har lukket 2 eller flere mål ind i 5 af deres sidste 10 udekampe

FCK – Kilmarnock opstilling

Den endelig startopstilling kommer normalt kort før kampstart, men her kommer vi med et kækt forslag til de to holds mulige startopstillinger.

FC København Startopstilling

Forventet opstilling: – N. Trott, Diks, Vavro, Pereira, Meling, Lerager, Clem, Mattsson, Froholdt, Chiakha, Achouri.

Kilmarnock opstilling

Forventet opstilling: – K. O`Hara, Deas, Findlay, Wright, McKenzie, Polworth, Watson, Mackay-Steven, Murray, Watkins, Anderson.


Seneste Opgør for holdene

For at kunne vurderer de hold, så kan man med fordel kigge på formen ud fra de sidste kampe. Her er de holds seneste fem kampe og resultater.

FC København sidste resultater

  • – 18. august: FC København 1-1 Viborg (Uafgjort)
  • – 15. august: Baník Ostrava 0-1 FC København (Sejr)
  • – 11. august: Sønderjyske 0-2 FC København (Sejr)
  • – 7. august: FC København 1-0 Baník Ostrava (Sejr)
  • – 4. august: FC København 1-1 Randers FC (Uafgjort)

Kilmarnock sidste resultater

  • – 18. august: Motherwell 1-0 Kilmarnock (Nederlag)
  • – 15. august: Tromsø 0-1 Kilmarnock (Sejr)
  • – 11. august: Kilmarnock 0-3 St Johnstone (Nederlag)
  • – 8. august: Kilmarnock 2-2 Tromsø (Uafgjort)
  • – 4. august: Celtic 4-0 Kilmarnock (Nederlag)

Hvem vinder af FCK og Kilmarnock?

FCK er store favoritter på papiret og med rette. Spiller for spiller er de et langt bedre og stærkere hold, men som altid må man aldrig undervurderer sin modstander, slet ikke hvis denne er fra Skotland. Skotterne kom videre ved at slå et norsk hold, og dette har muligvis givet dem selvtillid og tro på tingene. Desuden fik FC København heller ikke den optimale opvarmning ved at kun spille uafgjort hjemme mod upåagtede Viborg.

Vi tror på en hårdtspillede affære, hvor skotterne står lavt og forsvarer sig med næb og klør. Dette sætte muligvis en prop i målfesten, så københavnerne skal væbne sig med tålmodighed. Til trods for dette, så ser vi at FCK vinder i sidste ende


Stream FC København – Kilmarnock i dag

Desværre er denne kamp ikke fastlagt til at blive vist på dansk TV, men vi ved hvor du kan stream FCK online i super kvalitet. Følge disse trin og stream FCK – Kilmarnock

Sådan kan du stream FCK – Kilmarnock

  1. Gå ind på FCKs hjemmeside: https://tv.fck.dk

    Klik på “menuen i højre hjørne”Se med Torsdag” linket midt på siden

  2. Vælg kamp

    Her klikket du på Europa Conference kampen

  3. Køb Abonnement

    Log ind/Skab bruger og indbetal til abonnement. Herefter kan du stream FCK v Kilmarnock


FAQ: Ofte Stillede Spørgsmål om FCK – Kilmarnock

Hvornår spiller FC København v Kilmarnock? 

Kampen spilles Torsdag den 22. august kl. 19.00

Kan jeg se FCK – Kilmarnock i TV?

Denne kamp bliver desværre ikke sendt i dansk TV.

Hvem er favorit til at vinde kampen mellem Kilmarnock og FCK?

De fleste bookmakere har fastsat FCK som favoritten, grundet den stærke hjemmebane og den umiddelbare styrke og klasseforskel.