Legia Warszawa - Brøndby IF ANGELOS TZORTZINIS AFP

Europa League 2024/25 Kvalifikation: Stream Molde – Silkeborg Online

Molde er vært for Silkeborg, når de torsdag aften rejser til Molde Stadion til første kamp i Europa Leagues anden kvalifikationsrunde.

Begge hold er klar til at få deres første optræden i Europa League kvalifikation og det skal blive spændende at se hvem der vinder.

Vi kigger på de to hold med optakt, opstillinger og hvor du kan se Molde – Silkeborg på TV eller stream.


Fulde Europa League TV-programSe Europa League I TV

Interesseret i Odds & Betting?Alt om betting i Danmark


Molde – Silkeborg 25/07/2024 Info

Kamp:Molde vs Silkeborg
Start:25 Juli kl 19:00
Arena:Aker Stadion
Tv Kanal:Ingen TV transmission (Stream mulighed forefindes)

Molde Mod Silkeborg Optakt

Efter seks sæsoner med top-to-placeringer i den norske Eliteserien, inklusive at vinde titlen i 2019 og 2022, havde Molde et ekstremt skuffende 2023 efter deres egne standarder, da de faldt til femtepladsen og 19 point efter Bodø/Glimt.

Molde reddede dog deres sæson ved at vinde den norske pokalfinale for sjette gang i deres historie, hvilket gav dem en plads i anden kvalifikationsrunde til Europa League 2024/25.

De har været en fast tilstedeværelse i Europa i de seneste sæsoner og konkurreret i gruppespillet i en europæiskregi i tre af de sidste fire år, og de vil helt sikkert gå efter deltagelse i dette års fornyede ligafase.

Erling Moes hold er allerede midtvejs i deres ligakampagne og ligger i øjeblikket på en tredjeplads i tabellen efter 16 kampe og otte point efter ligaførende Bodø/Glimt.

Silkeborg kvalificerede sig også til Europa Leagues anden kvalifikationsrunde efter at have været på toppen i sidste års Oddset Pokalen for blot anden gang i deres historie, hvor de knebent besejrede AGF med 1-0 i finalen.

Silkeborg har langt fra været et af de bedste hold i dansk fodbold i nyere historie, og har kun løftet den danske Superliga én gang i 1993-94 og er endt i den nederste halvdel i to af de seneste fem sæsoner.

Dette vil være deres anden optræden i europæisk konkurrence i de sidste 22 år, efter at de faldt ind i Europa Conference League-gruppespillet i 2022-23 efter at have tabt deres Europa League-playoff, med deres tidligere optræden helt tilbage til 2001-02.

I modsætning til deres værter begyndte Kent Nielsens hold først deres hjemlige liga-sæson i sidste weekend, hvor de fik den perfekte start med en god 1-0-sejr over nyoprykkede SønderjyskE.

Molde Hold & Holdopstilling

Værterne vil sandsynligvis foretage flere ændringer efter deres skuffende 3-2-nederlag mod et KFUM Oslo-hold, der konkurrerer i den bedste norske liga for første gang i deres historie.

Magnus Wolff Eikrem forventes at starte i frontlinjen igen, efter at han allerede har scoret imponerende otte ligamål i 15 kampe, mens midtbanespilleren Kristian Eriksen, som også kan prale af otte Eliteserien-mål, sandsynligvis vender tilbage til siden efter at have afsonet sin karantæne.

Mulig Molde holdopstilling

  • Posiadala; Amundsen, Oyvann, Hagelskjaer; Linnes, Kaasa, Daehli, Breivik, Lovik; Eriksen, Eikrem

Silkeborg Hold & Holdopstilling

Hvad angår Silkeborg, så kommer de til Norge efter en imponerende præstation, der gav dem 18 skud på mål i sidste kamp i den danske Superliga-kamp. Derfor kommer træner Kent Nielsen højst sandsynligt med samme spillere til denne vigtige Europa League kval kamp. ​​

Sidste sæsons topscorer Alexander Lind starter sandsynligvis på forhånd, støttet af Tonni Adamsen og Anders Klynge, som kom ind fra bænken i deres sidste kamp efter at være kommet sig over et lille vrid i opstarten.

Mulig Silkeborg holdopstilling

  • Larsen; Ostrom, Rodin, Ganchas, Poulsen; Mattsson, Brink, Larsen; Adamsen, Klynge; Lind

Stream Molde – Silkeborg i dag

Hvis du gerne vil se Molde – Silkeborg i TV, så er det desværre ikke muligt, da kampen ikke sendes i TV. Derimod kan du læse på Silkeborg hjemmeside at kampen kan streames online. Det er derformuligt at se Silkeborg spille på udebane med et såkaldt, pay-per-view, abonnement.

De norske rettighedshavere VG åbner nemlig et link, der kan tilgås af danske fodboldfans i Danmark.

Besøg Silkeborgs hjemmeside for mere information om hvordan du kan stream Molde – Silkeborg online på stream.


Stream Molde mod Silkeborg med bet365

En af de gode ting ved de helt store bookmakers er ikke blot de fantastisk odds. Det er faktisk deres fodbold streaming muligheder og her er Bet365 en af de allerbedste. Så hvis du gerne vil se Molde-SIF, så prøv at besøg Bet365 og stream kampen der. Streaming kræver dog en konto og en indbetaling.


Hvornår spiller Molde-Silkeborg?

Europa League kvalifikations kampen mellem Molde-SIF spiles den 25/07/24 kl.19.00

Kan jeg se Molde-Silkeborg i TV?

Kampen bliver desværre ikke sendt i dansk TV.

Hvem er favorit til at vinde mellem Mold mod Silkeborg?

Ifølge de fleste bookmakers, så er Molde blevet gjort til pæne favoritter til at vinde kampen.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig