Liverpool mod Chelsea PAUL ELLIS AFP

Liverpool – Chelsea 20/10 – Premier League

Liverpool genoptager deres Premier League sæson med en svær kamp hjemme mod Chelsea på søndag, når den engelske fodbold endelig ruller igen. The Reds topper tabellen med kun én kamp tabt hidtil, mens The Blues også har haft en stærk start og ligger i øjeblikket på fjerdepladsen.

Læs videre for at få kampinformation, hvor vi kigger på de to hold, statistik, opstilling, og info om hvordan du kan se kampen i TV.



Liverpool vs Chelsea 20/10 Kampinfo

Kamp:Liverpool -Chelsea
Start: 20/10/2024 kl. 17:30
Arena:Anfield
Tv Kanal:Viaplay & See

Liverpool mod Chelsea

Begge hold har skiftet trænere siden deres sidste møde i Carabao Cup-finalen for otte måneder siden, hvor Arne Slot har overtaget den store opgave med at erstatte Jurgen Klopp på Merseyside, mens Mauricio Pochettino er blevet afløst af Enzo Maresca i vestlige London.

Forud for Anfield-opgøret på søndag, så lad os lige se på formguiden for begge hold, samt forsøge at forudsige de respektive startopstillinger.


Liverpool Formguide

Liverpool har vundet deres seneste seks kampe i alle turneringer inden pausen til oktober-landskampene, herunder tre i Premier League, hvor de hurtigt kom sig over den chokerende hjemmebanenederlag til Nottingham Forest.

The Reds har den mest solide defensiv i ligaen med kun to mål indkasseret i syv kampe hidtil, og de har allerede opnået seks clean sheets denne sæson.

Chelsea Form

Chelsea er faktisk på en lidt længere ubesejret stime (syv kampe), selvom den skuffende 1-1 kamp hjemme mod Forest i deres seneste kamp afsluttede en sekvens på fem sejre i træk.

De har faktisk været meget bedre på udebane i Premier League med en 100% sejrsrate på fremmed græs, men kun én sejr i fire hjemmekampe på Stamford Bridge, hvilket måske er en lidt bekymrende omen for Liverpool.


Statistik for Liverpool mod Chelsea

  • Kampe spillet: 197
  • Liverpool sejre 86
  • Uafgjort 46
  • Chelsea sejre: 65.

Liverpool mod Chelsea Sidste 5 møder

  • 25. februar 2024 – Chelsea 0-1 Liverpool (EFL Cup-finale)
  • 31. januar 2024 – Liverpool 4-1 Chelsea
  • 13. august 2023 – Chelsea 1-1 Liverpool
  • 4. april 2023 – Chelsea 0-0 Liverpool
  • 21. januar 2023 – Liverpool 0-0 Chelsea

Opstilling for Liverpool mod Chelsea

Liverpool Startopstilling (4-2-3-1): Kelleher – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Gravenberch, Mac Allister – Salah, Szoboszlai, Diaz – Jota

⚽️

Opstilling Chelsea mod Liverpool

Chelsea Startopstilling (4-2-3-1): Sanchez – Gusto, Disasi, Colwill, Veiga – Caicedo, Fernandez – Madueke, Palmer, Sancho – Jackson


Reds vs Blues – Hvem vinder?

Begge hold går ind til kampen i flyvende form, og denne kamp repræsenterer helt sikkert Liverpools hidtil sværeste test i sæsonen, da de står overfor fire af de nuværende top seks hold frem til midten af november.

Cole Palmers utrolige firemåls første halvleg mod Brighton, ud over hans mål fra sidste sæson, peger på ham som det oplagte trussel for The Reds, som helt sikkert skal forsøge at neutralisere ham.

Men Slot mangler ikke selv angrebskraft, da han med Mo Salah og Luis Diaz besidder en yderst potent offensiv. De to har scoret sammenlagt 11 mål i de første uger af Premier League sæsonen, og begge var på måltavlen for deres lande under landsholdspauserne, ligesom Dominik Szoboszlai og Trent Alexander-Arnold.

Det føles som en kamp, hvor begge hold vil score, men Liverpool på Anfield er en næsten umulig modstander at besejre. Vi forudser en tæt og snæver sejr til hjemmeholdet.


Liverpool-spiller at holde øje med mod Chelsea

Mohamed Salah var på måltavlen mod Mauretanien i en AFCON-kvalifikationskamp sidste fredag, hans 59. internationale mål, stadig ti mål fra Egyptens all-time rekord, som Hossam Hassan holder. På klubniveau vil Salah stå over for sin tidligere arbejdsgiver her og vil forsøge at tilføje til sine syv karrieremål mod Chelsea, hvoraf tre er kommet på Anfield.

Chelsea-spillere at holde øje med mod Liverpool

Mudryk, Nkunku og Nicolas Jackson scorede alle for deres lande under landsholdspauserne, men dette forbliver Cole Palmers hold. Han har allerede scoret seks Premier League-mål denne sæson, selvom Palmer aldrig tidligere har scoret i fire forsøg mod Liverpool; nu ville være et godt tidspunkt at ændre det på.


Hvor kan man se Liverpool – Chelsea i TV?

Kampen vises på Viaplay samt på kanalen See. Kampen har kickoff søndag den 20. oktober kl. 17.30 på Anfield

Har du ikke adgang til Viaplay, så kan du få det, ved at klikke nedenunder her⬇️


FAQ

Hvor kan jeg se Liverpool mod Chelsea i TV?  

Kampen mellem Liverpool mod Chelsea vises på Viaplay og See.  

Hvor kan jeg streame Liverpool vs Chelsea?  

Du kan streame kampen hos Viaplay.  

Hvilket hold er favorit til at vinde mellem Liverpool mod Chelsea?  

Ifølge bookmakerne er Liverpool favoritter til at vinde kampen mod Chelsea den 20 Oktober 2024.