Liverpool - Nottingham Forest PAUL ELLIS AFP

Premier League: Liverpool – Nottingham Forest 14/09/24

Liverpool har nydt en perfekt start på sæsonen, og det forventes stærkt, at dette vil fortsætte på hjemmebane mod Nottingham Forest. Nottingham Forest har også haft en god start, men kommer til denne kamp som pænt store underdogs. Liverpool er i fantastisk form med ingen nederlag i deres seneste 12 kampe. De har vundet alle tre kampe, inklusive en 3-0 sejr på Old Trafford mod Man United i sidste kamp. Kan Nottingham drille de røde hjemme på Anfield?

Vi kigger på de to hold og kommer med en optakt og info om hvor du kan se Liverpool – Nottingham Forest i TV.

Liverpool – Nottingham Forest info 14/09/2024

Kamp:Liverpool – Nottingham Forest
Start:14. September kl 16:00
Arena:Anfield
TV Kanal:TV3+ & Viaplay

Optakt Liverpool – Nottingham

Det har været en drømmestart på livet i Liverpool for den nye manager Arne Slot, som overtog efter Jürgen Klopp henover sommeren. Liverpool ligger på andenpladsen i tabellen med tre sejre i tre kampe, kun bag Manchester City på målforskel. Deres sejre har været dominerende med syv mål scoret og tre clean sheets. Anført i forsvaret af Virgil van Dijk og med Alisson i målet, har holdet præsteret imponerende i begge ender af banen.

Der har været en del diskussioner om Liverpools manglende transferaktivitet, men deres mest betroede og erfarne spillere har dog leveret varen. Mo Salah og Luis Diaz har hver scoret tre mål, mens Salah også har bidraget med fire assists. Deres dominerende start inkluderer en flot 3-0 sejr på Old Trafford mod Manchester United.

Forest ligger i øjeblikket på niendepladsen med én sejr og to uafgjorte. Selvom de endnu ikke er blevet slået endnu, så står de over for deres største test i weekenden. I tre ligakampe har de kun lukket to mål ind, men har også kun scoret tre. Chris Wood har scoret to af dem og fortsætter sin stærke form fra sidste sæson, hvor han var klubbens topscorer med 14 mål.

Forest sluttede på 17. pladsen sidste år, seks point fra nedrykning. De vil sigte efter at overlevelse og har lavet flere transfers for at give dem de bedste muligheder. Elliott Anderson var deres dyreste tilføjelse, mens de også har lejet James Ward-Prowse fra West Ham. Liverpool derimod håber at være med i titelkampen efter at have afsluttet på tredjepladsen sidste sæson, ni point efter Manchester City.

Siden Nottingham Forest vendte tilbage til Premier League i 2022, har holdene mødt hinanden fire gange. Som forventet er disse kampe blevet domineret af Liverpool, med tre sejre mod én. Forests eneste sejr kom i deres første møde tilbage i den bedste række, en 1-0 sejr på City Ground, hvor Taiwo Awoniyi scorede vindermålet i det 55. minut. Sidste sæson vandt Liverpool begge opgør, 1-0 på udebane og 3-0 på Anfield.

Liverpool Holdnyheder

Liverpool kan få et stort boost på holdkortet, da Curtis Jones nærmer sig et comeback til holdet. Også den nye signing Federico Chiesa er i spil til at få sin debut, mens Alexis Mac Allister er tvivlsom efter at være blevet skiftet ud med en skade under landskampspausen.

Nottingham Forest Holdnyheder

Forest forventes at have stort set hele truppen klar til weekenden. Den eneste nævneværdige fraværende spiller er Danilo, som er ude i længere tid efter en alvorlig ankelskade på sæsonens første dag.

Liverpool Form

I deres sidste fem kampe har Liverpool vundet fire og spillet én uafgjort. Det var en stærk pre-season for Liverpool, der gik ind i sæsonen med en ny mand i trænersædet. De fik den perfekte start med en 2-0 sejr mod oprykkerne Ipswich Town på udebane. De blev holdt målløse ved pausen, men i anden halvleg sikrede Diogo Jota og Mo Salah de tre point.

De fulgte op med endnu en 2-0 sejr, denne gang hjemme mod Brentford, hvor Luis Diaz og Salah var målscorerne. Sidst mødte de rivalerne Manchester United på Old Trafford. Deres dominerende start fortsatte med en 3-0 sejr, hvor Diaz scorede to gange, mens Salah nettede endnu en gang.

Nottingham Forest form

I deres sidste fem kampe har Nottingham Forest vundet to og spillet tre uafgjorte. Det har været en god periode for Forest, som endnu ikke er blevet slået i Premier League. I pre-season, slog de også det græske hold Olympiakos 4-3 i en underholdende kamp. Deres første kamp i sæsonen var en hjemmekamp mod Bournemouth, hvor Chris Wood gav dem føringen midt i første halvleg, men de blev nægtet tre point sent i kampen af Antoine Semenyo.

Den første sejr i sæsonen kom i anden kamp, hvor de rejste til oprykkerne Southampton. Trods mindre boldbesiddelse skabte Forest flere chancer og udnyttede ét sent mål fra Morgan Gibbs-White.

To 1-1 uafgjorte fulgte sidenhen, først i EFL Cuppen mod Newcastle. Joe Willock bragte gæsterne foran efter blot et minut, men dette blev udlignet af Jota Silva, hvorefter Forest blev slået ud på straffespark. Deres seneste kamp var en uafgjort mod Wolves, hvor Wood igen scorede efter 10 minutter, men der blev hurtigt udlignet to minutter senere.

Nøglestatistikker til Liverpool v Nottingham

• • Liverpool har vundet fire af deres sidste fem kampe mod Nottingham Forest.
  • • Liverpool har holdt clean sheets i hver af deres sidste to møder med lørdagens gæster.
  • • Under 2,5 mål er blevet scoret i fem af Nottingham Forests sidste seks kampe.
  • • Tre af Liverpools sidste fire kampe har set færre end tre mål.

Liverpool – Nottingham Indbyrdes opgør

• Liverpool sejre: 60
  • Uafgjorte: 29
  • Nottingham Forest sejre: 31

Hvor kan jeg se Liverpool – Nottingham?

Kampen Liverpool – Nottingham vil selvfølgelig blive vist i dansk TV og dette gøres på TV3+ og viaplay.

Har du ikke adgang til Viaplay, så kan du få det, ved at klikke nedenunder her⬇️

Hvordan kan jeg stream Liverpool – Nottingham?

Er du Liverpool fan og vil se Liverpool – Nottingham imens du er ude af huset på mobil, computer eller tablet, så er der bestemt gode streamingmuligheder. Her er trinene du skal følge: