Manchester City - Inter PAUL ELLIS AFP

Champions League: Manchester City – Inter 18/09/2024

Champions League fodbold ruller og der lægges ud med en sværvægerkamp når Manchester City – Inter sætter hinanden i stævne. Bliver det italiensk hævn for finale nederlag i 2023 eller køre City toget videre?

Vi kigger på de to hold og deres opstilling, statistik og info om hvor du kan se Manchester City – Inter i TV.



Manchester City – Inter info 18/09/2024

Kamp:Manchester City – Inter
Start:18. September kl 21:00
Arena:Etihad Stadium
TV Kanal:TV3+ & Viaplay

Optakt Manchester City – Inter

Manchester City er bookmakernes favoritter til at genvinde UEFA Champions League, og endnu en sejr i denne historiske turnering ville være en passende afslutning for Pep Guardiola, hvis spanieren vælger at slutte sin kontrakt i 2025. Manchester City er blevet en magtfaktor i Europa i løbet af de sidste fire sæsoner, hvor de har nået to finaler og vundet én gang.

Deres første UEFA Champions League-finale endte i nederlag mod engelske Chelsea; dog havde de mere held anden gang. Guardiola og hans mandskab mødte Inter Milan i finalen i 2023, som blev afgjort af et mål fra Rodri i anden halvleg.

Deres modstandere, Inter Milan, var en ligeværdig modstander i finalen for to år siden, og hvis det ikke havde været for nogle tvivlsomme afslutninger fra Romelu Lukaku og gode målmandspræstationer fra Manchester Citys keeper Ederson, kunne kampen have endt anderledes.

Nerazzurri vandt komfortabelt Serie A i sidste sæson, hvor de sluttede 19 point foran deres store rivaler AC Milan. Inter Milan tabte kun to gange sidste sæson, hvilket kom mod bundholdet Sassuolo – to gange.

Denne sæson er begge hold ubesejrede i deres respektive ligaer. Manchester City ser ud til at kunne sætte en enestående rekord med fem Premier League-triumfer i træk, og efter fire kampe har Citizens en 100% rekord. Inter Milan har fået en imponerende start på deres titelforsvar med to sejre i de første tre kampe – herunder en 4-0 sejr over Atalanta.


Statistik For Champions League kampen

De to hold spillede sidst mod hinanden i Champions League finalen, men ellers er der ikke ret meget Champions Leagyue statistik at hente mellem de to hold.

  • •10/06/2023 Manchester City- Inter 1-0 (City sejr)
  • •31/07/2011 Manchester City- Inter 1-0. (City sejr)
  • •01/08/2010 Inter  -Manchester City 3-0 (Inter sejr)

Statistik & Kampinfo

  • •Oscar Bobb og Nathan Ake går glip af Manchester City onsdag aften.
  • •Rodri forventes at få sin første sæsonstart mod Inter, mens Ruben Dias og Josko Gvardiol skulle •vende tilbage.
  • •Tajon Buchanan er Inters eneste skadesbekymring onsdag aften.
  • •Simone Inzaghi lavede en række ændringer til 1-1 uafgjort mod Monza, men burde bringe folk som •Alessandro Bastoni, Hakan Calhanoglu og Nicolo Barella tilbage i XI.
  • •Manchester City fastholdt deres 100% start på sæsonen med en 2-1 hjemmesejr over Brentford •lørdag. Cityzens har været fremragende i deres forsøg på at forsvare deres titel og vil se efter at •fortsætte deres store form mod Inter.
  • •Serie A-mestrene blev holdt uafgjort 1-1 mod Monza i weekenden, og selvom de er ubesejrede, har •de uafgjort begge udekampe i denne sæson.
  • •Med Erling Haaland i så fremragende form, burde City have nok til at få deres Champions League-•kampagne i gang med at vinde.

Manchester City opstilling

Forventet opstilling: Ederson, Lewis, Stones, Akanji, Gvardiol, Rodri, De Bruyne, Foden, Bernardo Silva, Doku, Haaland.


Inter opstilling

Forventet opstilling: Sommer; Pavard, De Vrij, Augusto; Darmian, Frattesi, Asllani, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Taremi.


Manchester City Form

Manchester City har været i fremragende form, og de nuværende Premier League-mestre er oppe på en seks-kamps sejrsstime, herunder fire i Premier League denne sæson. På hjemmebane er Manchester City som regel yderst nådesløse, og denne sæson har Citizens scoret seks mål og kun lukket to ind. 

Manchester City har kun tabt én kamp i ordinær tid siden årsskiftet: FA Cup-finalen mod Manchester United. Manchester Citys sidste hjemmekamp i UEFA Champions League var uafgjort mod Real Madrid, hvilket endte med et straffesparksnederlag for Citizens. 

Manchester City var fremragende hjemme sidste sæson i Premier League, hvor de forblev ubesejrede i deres 19 kampe. Manchester City scorede 51 mål hjemme sidste sæson i Premier League og lukkede kun 16 ind.


Inter form

Inter Milan var i fremragende form på udebane sidste sæson. Gæsterne til denne kamp blev kun besejret én gang på udebane i Serie A sidste sæson, hvor det eneste nederlag kom mod Sassuolo. Inter Milan vandt 15 og spillede tre uafgjorte af de resterende 18 kampe sidste sæson. Simone Inzaghi’s mandskab havde et pointgennemsnit på 2,53 pr. kamp sidste sæson, hvilket faktisk var bedre end deres hjemmeform på 2,43.

Inter Milan er i fremragende form, idet de er ubesejrede i deres foregående fire kampe – herunder en imponerende start på deres liga-kampagne. Som nævnt tidligere har Inter Milan vundet to og spillet én uafgjort af deres første tre kampe. Deres eneste udebanekamp denne sæson resulterede i en 2-2 uafgjort mod Genoa.


Hvor kan jeg se Manchester City – Inter i TV?

Gå ikke glip af denne spændende kamp i TV, da der vil være høj fodboldvaluta for alle pengene. Se kampen i TV hos TV kanalerne TV3+ og Viaplay

Har du ikke adgang til Viaplay, så kan du få det, ved at klikke nedenunder her⬇️


Hvordan kan jeg stream Manchester City – Inter?

Måske er du ikke hjemme på kamptidspunktet og har brug for et stabilt Champions League stream til telefonen eller måske din computer. Har du adgang til Viaplay kan du stream Man C – Inter via disse trin:

Stream Manchester City – Inter

  1. Gå ind på Viaplay online eller download deres app

    Klik på menuen i højre hjørne

  2. Klik på Log-in

    Her indtaster du din personlige detaljer 

  3. Find kampen 

    Herefter navigerer du dig frem til “Sport” og klikke på ” Se Kampen”

  4. Herefter kan du streame den spændende Champions League kamp online


Manchester City – Inter Spilforslag

De fleste bookmakere er enige om at Man City er forholdsvis store favoritter på hjemmebane, og det skal de også være. Ingen kommer nemt til noget på Etihad Stadium og det kan blive en lagt aften for Inter.

Vi forestiller os i stor stil at Man City vinder sikkert. Om det bliver med 2 eller tre mål, det kommer an på meget, men de vinder. Og manden der er i det evige søgelys og den mest målstærke angriber i nyere tid skal score for City: Erling Haaland.

FAQ: Ofte Stillede Spørgsmål om Manchester City – Inter

Hvornår spiller Manchester City – Inter? 

Kampen spilles onsdag den 18. sep kl. 21.00

Kan jeg se Manchester City – Inter i TV?

Denne Champions League kamp bliver vist i TV hos TV3+ og Viaplay

Hvem er favorit til at vinde kampen mellem Manchester City – Inter

De fleste bookmakere er enige om at Man City er kæmpe favoritter mod Inter.

Hvor kan man se Champions League?

Her på TVsportens side kan du altid find Champions League kampprogrammet, hvor vi viser hvilke kanaler som viser Champions League i TV.

Hvem har vundet Champions League flest gange?

Fra 2024 har Real Madrid vundet flere Champions League-titler end nogen anden klub, med i alt 15.

Hvem vandt Champions League 2023?

Real Madrid vandt sidste Champions League turnering da de slog Dortmund i finalen med 2.0.