Milan - Liverpool KARIM SAHIB AFP

Champions League: Milan – Liverpool 17/09/2024 Optakt

Milan – Liverpool er på bordet i første runde af Champions League 2024/25. Gæsterne står som favoritter før opgøret, men alt kan ske i Champions League. Hvem tager de vigtige point på San Siro?

Læs videre for at få spændende kampinformation og find ud af, hvor du kan se kampen i TV eller stream.



Milan – Liverpool 17/09/2024 – tider & info

Kamp:AC Milan – Liverpool  
Start:17. September kl 21:00
Arena:San Siro
TV Kanal:TV3+ & Viaplay

Kampoptakt

Sidste sæson sikrede AC Milan en imponerende andenplads i Serie A. I Champions League gik det dog dårligere, hvor de sluttede som nummer tre i gruppespillet og måtte nøjes med en plads i Europa League. Her nåede Milan godt nok hele vejen til kvartfinalen, men nu står klubben foran en ny sæson, som desværre ikke er startet som planlagt.

I Serie A har Milan haft en svag start og befinder sig på en beskeden 9. plads efter fire runder. I åbningskampen mod Torino fik de et point, men fulgte op med et nederlag til oprykkerne Parma FC. Mod Lazio blev det endnu en uafgjort, hvilket betød endnu en kamp, hvor holdet lukkede mål ind, så usikre ud i store dele af spillet og fortsat var sårbare på kanterne.  

I den seneste kamp mod Venezia på hjemmebane lykkedes det dem dog at vende spillet og tage vigtige point efter en målfest, der startede allerede i det andet minut. Slutresultatet blev 4-0, hvilket ikke kun gav tre værdifulde point, men også et stort selvtillidsboost inden det kommende opgør mod det engelske storhold. 

Nu venter der hård modstand i form af Liverpool på San Siro, og det bliver spændende at se, om Rossoneri kan modstå Salah og co., når første runde af Champions League går i gang.


Stærk sæsonstart for Liverpool  

Liverpool sluttede på en tredjeplads i Premier League i sidste sæson. I Europa League vandt de deres gruppe i Gruppe F og avancerede til kvartfinalen. Her blev de dog kørt over af Atalanta, som senere vandt titlen efter at have vundet finalen i maj i år.

Liverpool startede sæsonen 2024/25 stærkt med tre sejre i træk i Premier League, hvor de også holdt målet rent. De besejrede Ipswich, Brentford og Manchester United med en imponerende 3-0-sejr på Old Trafford. Men i modsætning til Milan, som vendte sin formkurve til det bedre, led Liverpool et chokerende nederlag i deres seneste kamp mod Nottingham Forest på Anfield. Det var Nottingham Forests første sejr på Anfield siden 1969 og markerede også Arne Slots første nederlag som træner for Liverpool.

Trods den seneste modgang er ‘The Reds’ stadig klare favoritter før tirsdagens CL-kamp, med odds omkring 1,97 for en udesejr. En sejr til Milan giver cirka 3,85 gange pengene.


AC Milan – Liverpool Statistik – Seneste møder

Sidst holdene mødtes var i en venskabskamp i 2022, hvor Liverpool vandt 4-1. I alt har de mødt hinanden syv gange, med fem sejre til Liverpool, en til Milan og en kamp, der endte uafgjort.  

  • •16/12/22 Liverpool v AC Milan 4-1  (Liverpool sejr)
  • •07/12/21 AC Milan v Liverpool 1-2  (Liverpool sejr)
  • •15/09/21 Liverpool v AC Milan 3-2  (Liverpool sejr)
  • •31/07/16 Liverpool v AC Milan 2-0  (Liverpool sejr)
  • •03/08/14 AC Milan v Liverpool 0-2  (Liverpool sejr)
  • •23/05/07 AC Milan v Liverpool 2-1  (Milan sejr)
  • •25/05/05 AC Milan v Liverpool 3-3  (Uafgjort)

Milan – Liverpool Hvem vinder?  

Liverpool går ind som favoritter, trods det uventede nederlag mod Nottingham Forest. Milan har på sin side haft en svær start på Serie A-sæsonen, men 4-0-sejren mod Venezia skaber en vis optimisme før mødet.

Kan Milan drage fordel af hjemmebanen og bygge videre på deres seneste sejr, eller vil Liverpool igen vise, hvorfor de regnes som en af Europas førende klubber?


Hvor kan jeg se Milan – Liverpool?

En klassiker i Champions League fodbold kommer på skærmen, når Milan – Liverpool igen møder hinanden. Kampen kan og skal nydes i TV hos TV3+ og Viaplay.

Har du ikke adgang til Viaplay, så kan du få det, ved at klikke nedenunder her⬇️


Hvordan kan jeg stream Milan mod Liverpool?

I disse dage er det guld værd at vide, hvor man stream Champions League fodbold online. Er du på jagt efter en sikker forbindelse, så læs disse nemme trin herunder.

Stream Champions League

  1. Gå ind på Viaplay online eller download deres app

    Klik på menuen i højre hjørne

  2. Klik på Log-in

    Her indtaster du din personlige detaljer 

  3. Find kampen 

    Herefter navigerer du dig frem til “Sport” og klikke på ” Se Kampen”

  4. Herefter kan du streame Milan mod Liverpool online


FAQ: Ofte Stillede Spørgsmål om Milan mod Liverpool

Hvor kan jeg se AC Milan mod Liverpool i TV?  

Champions League-kampen vil blive vist på Viaplay.  

Hvor kan jeg streame Milan – Liverpool?  

Du kan streame kampen mellem Milan og Liverpool på Viaplay.

Hvilket hold er favorit til at vinde mellem AC Milan og Liverpool FC?  

Ifølge bookmakerne er Liverpool favoritter til at vinde kampen mod Milan den 17. september 2024.