agf-fcm

Superliga: AGF – FC Midtjylland 19 Juli 2024 – Forudsigelse & Optakt

Bolden ruller igen i den danske superliga, og der lægges ud med et klassisk midtjysk opgør i den jyske hovedstad. De forsvarende danske mestre kommer forbi smilets by og hvem vinder? Vi kigger på de to hold og kommer med et bud på kampens resultat.

For mere om TV-oversigten og sport kanaler se:

Se Superliga i TV

Al Sport oversigt

Alt om sportsbetting i Danmark

Superliga Optakt till AGF – FCM

Superliga-mestrene Midtjylland åbner deres titelforsvar med en udekamp mod AGF på fredag den 19/07/2024. Forud for åbningskampen i 2024/25 sæsonen af den danske superliga, så kigger vi her på statistikkerne for kampen og kommer derefter med en forudsigelse.

To måneder efter afslutningen af sidste sæson er det passende, at mestrene er de første på scenen. Værterne AGF afsluttede sidste sæson stærkt, men gik glip af europæisk fodbold. De vil være ivrige efter at starte med en sejr.

Uwe Rösler’s tropper fulgte efter sæsonen derefter op med to sejre i deres tre trænings-kampe. Opfriskede for AGF som har gode grunde til at føle sig klar til denne kamp efter at have vundet 2-1 over Luton Town i deres sidste trænings-kamp.

Midtjylland registrerede fire sejre i deres sidste fem konkurrencedygtige kampe mod AGF. I løbet af sidste sæson, hvor de vandt titlen, formåede de at vinde tre af fire kampe mod deres værter her. De åbnede deres superliga sæson sidste år med to sejre efter hinanden og vil sigte efter en lignende start denne gang også.

Denne kamp har en Midtjylland-sejr skrevet over det hele, hvis vi skal gå efter de indbyrdes opgørelser. De besøgende har slået AGF i hver af deres sidste tre møder, selvom deres første møde sidste sæson endte 1-1.

Midtjylland afsluttede sidste sæson ubesejret i deres sidste fem kampe og vil være favoritterne ind i denne kamp. I preseason havde de fire venskabskampe, blandt en 4-0 sejr over AGF. Det ene område, de vil søge at forbedre, er forsvaret, da de ikke har formået at holde nullet i otte konkurrencedygtige kampe.

AGF forpremiere: Stræber efter europæisk kvalifikation

På sidste dag af sidste sæson rejste AGF til Brøndby, hvor gæsterne kom bagud i det 17. minut. Dog fik et selvmål de to hold tilbage på lige fod før pausen, og lige før timen bragte Tobias Bech AGF i front. Brøndby udlignede i det 64. minut, men denne kamp føltes altid som om den ville producere et sejrsmål, og 12 minutter før tid gjorde Patrick Mortensen det til 3-2 til AGF, og gæsterne holdt fast for at sikre alle tre point.

Mulig opstilling: Hansen, Tingager, Beijmo, Kahl, Poulsen, Anderson, Links, Emil Madsen, Haugen, Mortensen & Bech

Midtjylland forpremiere: På udkig efter femte ligatitlen

Midtjylland spillede en seksmåls thriller på den sidste dag af sæsonen hjemme mod Silkeborg. Udeholdet scorede to gange i de første 26 minutter og førte 2-0 ved pausen, men Midtjylland scorede tre mål i de første syv minutter af anden halvleg, hvor det første mål kom fra Franculino Djú. Silkeborg fik til sidst det sidste mål, da de udlignede otte minutter før tid for at sikre en 3-3 uafgjort.

Mulig opstilling: Lössl, Rømer, Lee, Paulinho, Bech, Charles, Martínez, Sørensen, Brynhildsen, Cho & Djú

Seneste opgør mellem AGF – FCM

• 4 juli 2024: FC Midtjylland 4 : 0 AGF (FCM Sejr)
  • 5 Maj: FC Midtjylland 2 : 1 AGF (FCM Sejr)
  • 6 April: AGF 0 : 1 FC Midtjylland (FCM Sejr)
  • 7 feb: AGF 2 : 3 FC Midtjylland (FCM Sejr)
  • 8 sep: FC Midtjylland 1 : 1 AGF ( Uafgjort)

Se AGF – FCM I TV

Hvis du gerne vil se superliga fodbold i TV og især denne spændende kamp, så skal du have fat i TV2 Play. De har nemlig rettighederne til at vise Superliga, sammen med Viaplay.

AGF – FC Midtjylland I TV idag kommer på TV2 Sport kl. 18.00.

Vores AGF – FC Midtjylland Forudsigelse

Midtjylland er tippet til at kæmpe for ligatitlen endnu en gang denne sæson. I tre af de sidste fire sæsoner var de stærke startere, og det samme forventes denne gang. De kommer her på en god stime mod AGF og gjorde det også godt i deres afsluttende kampe sidste sæson. Dog er det ene bekymringspunkt, de tager med til denne kamp, et utæt forsvar.

AGF vil gerne udnytte dette, men værterne forbliver underdogs her. Vores forudsigelse for AGF vs Midtjylland er, at Midtjylland vinder, og begge hold kommer på tavlen.