Tottenham - Arsenal ANDY BUCHANAN / AFP

Premier League: Tottenham – Arsenal 15/09/2024

Der er lagt op til et intensivt derby i Nord-London mellem Tottenham og Arsenal. Kan værterne sætte en kæp i hjulet for ærkerivalen Arsenal?


Vild Med Premier League fodbold?→Se Premier League i TV i Dag

Arsenal KampprogramSe Arsenal i TV

Tottenham KampprogramSe Tottenham i TV


Tottenham – Arsenal Kampinfo

Kamp:Tottenham – Arsenal
Start: 15/09/2024 kl. 15:00
Arena:Tottenham Hotspur Stadium
Tv Kanal:See + & Viaplay

Tottenham – Arsenal Optakt

Arsenal og Tottenham Hotspur vender tilbage til Premier League efter landskampspausen med sæsonens første nordlondon-derby. The Gunners har taget syv point fra deres første tre kampe og gik ind i landskampspausen efter en uafgjort kamp. Tottenham har i mellemtiden fire point, men skal forsøge at komme tilbage efter et nederlag.

De startede med en uafgjort mod nyoprykkede Leicester City, efter at have ført og kontrolleret store dele af kampen. Tottenham åbnede derefter deres hjemmebane med en 4-0 sejr over Everton. Men den ubesejrede start sluttede, da Tottenham blev slået 2-1 af Newcastle United på St James’ Park, hvilket var startskuddet til deres problemer på udebane.

Arsenal oplevede også en afslutning på en fin stime før landskampspausen. The Gunners vandt hver af deres første ligakampe i sæsonen og udvidede deres sejrsrække i Premier League til otte kampe.

Wolves og Aston Villa blev begge besejret uden at score, og Arsenals sejr over sidstnævnte var en stor triumf på Villa Park. Arsenal førte også mod Brighton sidste gang, men blev reduceret til 10 mand og endte med at spille 1-1. The Gunners har dog vundet deres seneste fem udekampe i ligaen.

Nu venter Tottenham på Hotspur Stadium og det skal blive spændende at se om Tottenham kan følge med Arsenal og stikke en kæp i The Gunners hjul. Arsenal kan med en sejr, potentielt, sikrer sig førstepladsen, såfremt City kvajer sig. Omvendt, så har Tottenham også brug for en sejr, eller i det mindste et point, hvis de gerne vil følge med det fine selskab i toppen af Premier League.


Tottenham holdnyheder

Tottenham håber på positivt nyt om Micky van de Ven og Dominic Solanke, når denne kamp nærmer sig. Solanke har misset Tottenhams seneste to kampe, mens Van de Ven var fraværende i nederlaget til Newcastle.

Richarlison kan muligvis vente lidt længere på sin tilbagevenden, mens Son Heung-min, Brennan Johnson og Wilson Odobert sandsynligvis vil danne angrebet.


Arsenal holdnyheder

Den største nyhed fra Arsenals uafgjorte mod Brighton var det røde kort til Declan Rice. Den engelske spiller blev udvist for to gule kort, det andet for at sparke bolden væk lige efter pausen. Da det er hans første røde kort, vil Rice nu sidde ude i dette nordlondon-derby, uanset diskussionerne om strengheden af det andet gule kort.

Arsenal håber at have Kieran Tierney og Gabriel Jesus tilgængelige til denne kamp — hvis førstnævnte er på holdlisten. Lejesigningen Raheem Sterling vil også være tilgængelig, men Mikel Merino er stadig ude på grund af skade. Takehiro Tomiyasu er også skadet.


Holdenes seneste kampe

Tottenham har kun vundet én af deres seneste syv kampe mod Arsenal i Premier League — en 3-0 sejr i maj 2022. Siden da har Arsenal vundet tre af de fire kampe, med en uafgjort.

Match Results

Match Results

Date Score Ground
28/04/24 Tottenham 2-3 Arsenal Tottenham Hotspur Stadium, London
24/09/23 Arsenal 2-2 Tottenham Emirates Stadium, London
15/01/23 Tottenham 0-2 Arsenal Tottenham Hotspur Stadium, London
01/10/22 Arsenal 3-1 Tottenham Emirates Stadium, London
12/05/22 Tottenham 3-0 Arsenal Tottenham Hotspur Stadium, London
26/09/21 Arsenal 3-1 Tottenham Emirates Stadium, London

Tottenham – Arsenal Kamp Stats

  • •Det mest almindelige resultat i kampe mellem Tottenham Hotspur og Arsenal FC er 1-1. 15 kampe er endt med dette resultat.
  • •For et år siden lå Tottenham Hotspur nummer 3 i tabellen med 7 point. Nu er de nummer 10 med 4 point.
  • •I de sidste 36 møder, hvor Tottenham har spillet hjemme, har Tottenham vundet 14 gange, der har været 14 uafgjorte, mens Arsenal FC har vundet 8 gange. Målscoren er 56-46 i Tottenhams favør.
  • •Son Heung-min er Tottenham topscorer med 2 mål. Kai Havertz har scoret 2 gange for Arsenal FC.
  • •Arsenal FC har scoret mindst ét mål i 14 kampe i træk.

Forudsigelser for Tottenham vs Arsenal

Der er lagt op til et stort derby og rival opgør mellem de to stor eLondon klubber. Vi har kigget lidt på kampen og kommer med to bud på hvad der kan komme til at ske i kampen.

Med tanke på at Arsenal har vundet fem af deres seneste syv kampe mod Tottenham, så ligner det endnu en sejr. Dog har de kun holdt nullet én gang, og det kan love for at begge hold kommer på tavlen.

Og hvis nogen skal, eller kan score for Arsenal, så er det Bukayo Saka. Han har scoret hele tre mål mod Tottenham i Premier League og scorede i begge Premier League derbyet i sidste sæson. Bukayo Saka scorer når som helst er vores andet bud.

Hvordan kan jeg se Tottenham – Arsenal i TV?

Hvis du gerne vil se Premier League, og i særdeleshed denne spænde kamp mellem Tottenham og Arsenal, så skal du have fat i TV kanalerne Viaplay og See.

Hos dem kan du nemlig se kampen direkte i TV.


Kan jeg stream Tottenham – Arsenal?

Ja, det kan du sagtens. Hvis du har Viaplay, så er det ingen sag og du skal bare følge disse trin.

Sådan ser du Tottenham – Arsenal i dag

  1. Hent Viaplay App eller besøg Viaplay.dk

    Herefter anvende du dine personlige detaljer for log-in.

  2. Gå til Sport-Oversigten

    Når du er logget ind ind, så går du til Sport oversigten og til “fodbold”

  3. Vælg kamp

    Herefter kan du fra din enhed, streame Tottenham v Arsenal Online.

Hvis du ikke har en konto hos Viaplay, så kan du skab en konto her, og dermed se en masse premier league fodbold i TV.


FAQ

Hvem viser Tottenham – Arsenal på TV?

Derbyet vises på TV via Viaplay og See.

Hvornår spilles Tottenham – Arsenal?

Kampen spilles søndag den 15. sep kl. 15:00 på Tottenham Hotspur Stadium i London.