holger rune VALERY HACHE / AFP

French Open: Holger Rune – Alexander Zverev – Hvem vinder?

Holger Rune klarede nemt sin tjekkiske modstander i 3 sæt, og er nu videre i French Ope. Nu venter Tysklands bedste spiller, Alexander Zverev, på Holger Rune. Kan Holger Rune vinde?

Se Holger Rune i TV når han spiller i 4. runder til French Open


→Vild med tennis? – Se French Open I TV

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark


Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame Holger Rune – Zverev hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se French Open tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Holger Rune – Alexander Zverev

Kamp:Holger Rune – Alexander Zverev
Start: 03/06/2024 kl. 20:15 (Tiden kan ændre sig)
Turnering:French Open
UnderlagGrus

Holger Runes modstander – Alexander Zverev

Alexander “Sascha” Zverev, født 20. april 1997, er en tysk tennisspiller og er blevet rangeret af ATP så højt som verdens nr. 2. Zverevs singlekarriere højdepunkter inkluderer en guldmedalje ved OL i Tokyo 2020 og titler ved 2018 og 2021 ATP-finalerne. Han har vundet 22 ATP Tour-titler i single og to i double og konkurrerede i en majorfinale ved US Open 2020.

Den regerende Italian Open Champion har nu været til stede ved hver Roland Garros fjerde runde siden 2018 – og har kun tabt en af ​​disse seks konkurrencer og vundet hver af sine tre sidste – og både David Goffin og den 14-dobbelte vinder Rafael Nadal faldt til hans overlegenhed i tidligere runder.

Zverev spiller noget af sit bedste tennis siden den forfærdelige ankelskade mod Nadal i 2022 French Open semifinalerne, og Zverev er også en ørn til tie-breakers i 2024. Lørdagens succes forbedrede hans Roland Garros fem-sæt rekord til svimlende 9-1.

Kan Holger Rune vinde?

Holger Rune lagde ud mod Dan Evans, spillede en vild kamp mod Flavio Cobolli og kørte en sikker sejr hjem mod Kovalik. Ikke mindst takket være et fantastisk spil ved nettet gjorde at sejren 7-5 6-1 7-6 mod verden nummer 145 kom i hus efter godt tre timer.

Holger Rune, som nu skal spille i French Open for tredje år i træk, var en tabende kvartfinalist i 2022- og 2023-udgaverne og er endnu ikke kommet videre til de fire sidste i nogen Grand Slam, mens han også tabte sine to sidste ATP Tour-finaler i Rom 2023 og Brisbane i år.

Det tidligere tab kom i hænderne på Daniil Medvedev, som han kan genforenes med i kvartfinalen, hvis han skulle få en overraskende skalp over Zverev, der også dyster om at møde enten russeren eller Alex de Minaur.

Alexander Zverev er en topspiller, som har vind i sit lange hår og vinder rigtigt mange kampe for tiden, så det bliver meget svært for Holger Rune.

Tidligere Møder

Kun én gang tidligere har Zverev og Rune mødt hinanden og det var på ATP-touren, hvor de mødtes i ottendedelsfinalen af ​​2022 BMW Open i München, som også blev udkæmpet på grus.

Ved den lejlighed var Holger Rune ganske dominerende med en 6-3 6-2 sejr på en time og 40 minutter, og reddede seks af de syv breakpoints, som Zverev lavede mod ham, mens han konverterede fire af sine egne.

På det tidspunkt var Rune kun 18 år gammel og havde aldrig slået en top-10-spiller før.

Alexander Zverev vs Holger Rune Forudsigelse

Uden tvivl et af de hårdeste kampe i fjerde runde at spå om. Zverev var ude i en lang kamp mod Griekspoor og hans restitutionsevner skal være gode, hvis han skal holde Holger fra at vinde.

Holger kan sagtens vinde over Zverev, hvis han kan holde hovedet koldt og finde formen på dagen.

Begge spillere er i topform og det ender sikkert med en lang og tæt kamp, muligvis 5 sæt.

French Open i TV

For at se Holger Rune i TV, så skal du have et medlemskab hos Discovery. De har nemlig rettighederne til at sende French Open tennis ude i de danske stuer. Så hvis du vil se tennis i dag, og især French Open i TV, så tag kontakt til Discovery danmark, og se de bedste kampe fra French Open 2024.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Alexander Zverev i sin fjerde kamp til french open 2024.

Hvor kan man streame Holger Rune French Open online?

Ønsker du at stream Holger Rune – Alexander Zverev , så er bet365 altid en god måde, da man kan se mange french open kampe helt gratis