Holger Rune - Carlos Alcaraz HECTOR RETAMAL AFP

Holger Rune – Carlos Alcaraz – Six Kings Slam

Six Kings Slam er en ny show-turnering i Riyadh, Saudi-Arabien. Det starter i dag onsdag og byder på seks prominente tennisspillere.

Holger Rune er inviteret og han skal møde møde svær modstand i form af Carlos Alcaraz. Vi kigger på turneringen, præmiepenge og Holger Runes chancer mod Alcaraz.


Six Kings Slam Kampprogram

  • 16 Oktober: Daniil Medvedev vs Jannik Sinner
  • Holger Rune vs Carlos Alcaraz
  • 17 Oktober: Novak Djokovic vs Daniil Medvedev eller Jannik Sinner, Rafael Nadal vs Holger Rune eller Carlos Alcaraz
  • 19 Oktober: Tredjeplads kamp & finale

10 millioner for at stille op!

Da det er en ikke-ATP-sanktioneret begivenhed, vil spillerne ikke tjene nogen ranglistepoint. Hver af de seks deltagere er dog garanteret en minimumspræmie på 10,6 mio. kr. (8,1 mio. kr.), og vinderen vil tage den største præmie i tennisens historie med hjem: 42,6 millioner.


Caros Alcaraz i fin form

Alcaraz stødte på en brandvarm Tomas Machac i kvartfinalen i Shanghai og led et overraskende nederlag, men verdens nummer 2 har ellers været i storform siden US Open. Han besejrede Sinner i finalen i Beijing, sikrede sejren for Team Europa i Laver Cup, og førte Spanien til kvartfinalerne i Davis Cup. Alcaraz burde også trives i en opvisningskamp. Han spiller bedre, når han er afslappet og har det sjovt.


Holger Rune

Holger Rune, der er bagud 2-1 i deres indbyrdes opgør, har været middelmådig det meste af sæsonen. Den 14.-rangerede dansker har ikke besejret nogen, der er rangeret bedre end nummer 22 i verden, siden Monte-Carlo i april. Med Rafael Nadal, der venter vinderen, vil Alcaraz ikke kun nyde kampen, men også være motiveret til at vinde og få en sidste chance for at spille mod sin landsmand og OL-doublepartner.


Hvor kan jeg se Holger Rune – Carlos Alcaraz i TV?

Denne show kamp, eller hele turneringen kommer ikke I dansk TV. Men du kan se kampene hos TV kanalen DAZN.

Det kræver abonnement og du kan få det ved at besøge DAZN DK


Holger Rune – Carlos Alcaraz – Hvem Vinder?

Holger Runes præstation ved Shanghai Masters opsummerer stort set den 21-åriges år indtil videre. Han så ud til at være i fin form, da han slog den farlige Matteo Berrettini og derefter Jiri Lehecka, men blev derefter virkelig kørt over af Taylor Fritz med 6-1 6-2 i ottendedelsfinalen.

Det er manglen på stabilitet, der holder den talentfulde dansker tilbage fra at rykke op på eliteniveau, men han har en mulighed i denne turnering mod verdens bedste.

Han møder Carlos Alcaraz i kvartfinalen og kan finde lidt trøst i, at han har slået ham før. Det skete i Paris, da Alcaraz blev tvunget til at trække sig, men Rune var foran med et sæt og var på vej ind i en tiebreak i andet sæt.

Der er dog meget lidt grund til at gå imod Alcaraz her, selvom Holger Rune er dansker. Alcaraz spiller bedre end sin modstander lige nu, vil være opsat på at gøre det godt i Riyadh, og han har overtaget i deres indbyrdes opgør. Desværre så tror vi at Alcaraz vinder denne kamp.


Hvem stiller op til King Slam Cup tennis?

Nadal, Djokovic, Alcaraz, Sinner, Medvedev, and Rune

Hvor kan jeg se Holger Rune spille til King Slam Cup?

Via Dan kan du se turneringen og Holger Rune spille

Hvor mange penge får vinderen af King Slam Cup?

Vinderen af tennis turneringen får små 6 millioner$.