holger rune wimbledon BEN STANSALL / AFP

Wimbledon 2024: Holger Rune – Thiago Seyboth Wild – Hvem vinder?

Holger Rune slog Soon-woo Kwon med cifrene 6–1, 6–4, 6–4 og er klar til anden runde ved Wimbledon. Her venter ranglistens nummer 58, nemlig Thiago Seyboth Wild.

Se Holger Rune – Thiago Seyboth Wild i TV når han spiller i 2. runde til Wimbledon.


→Vild med tennis? – Se Wimbledon i TV

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark


Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame Holger Rune – Thiago Seyboth Wild hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Wimbledon tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Holger Rune – Thiago Seyboth Wild

Kamp:Holger Rune – Thiago Seyboth Wild
Start: 04/07/2024 kl. 12:00 (Tiden kan ændre sig)
Turnering:Wimbledon
UnderlagGræs

Holger Runes modstander – Thiago Seyboth Wild

Thiago Seyboth Wild er en brasiliansk professionel tennisspiller. Han nåede en karrierehøjde ATP-singlerangering som nr. 58 den 20. maj 2024 og en doublerangering som nr. 197 opnået den 22. maj 2023. Han havde en karrierehøjde ITF juniorrangering som nr. 8 opnået den 22. januar 2018. Han er i øjeblikket den nr. 1 brasilianske tennisspiller. Han vandt US Open junior singletitlen i 2018.

Seyboth Wild fik sin ATP-hovedturneringsdebut ved Brasil Open 2018 efter at have modtaget et wildcard til hovedturneringen i singler. Han vandt sin første Challenger-titel i Guayaquil ved at besejre bolivianske Hugo Dellien den 3. november 2019. Som kun 19-årig vandt han sin første ATP Tour-titel i Santiago ved at besejre Casper Ruud den 1. marts 2020. Ved at vinde denne titel blev han den yngste brasilianer nogensinde til at vinde en ATP-titel. Han blev også den første spiller født i 2000’erne til at vinde en ATP Tour-titel.

Holger Rune starter godt ved Wimbledon!

Der var meget regn på Wimbledon kampprogrammet igår men det betød ikke meget for Holger Rune. Holger servede fantastisk, dækkede banen godt og efter 14 min var den unge dansker foran 5-0. Kwon Soon-Wo fik dog et enkelt parti inden Holger kunne serve første sæt hjem. I andet sæt blev det lidt bedre for sydkoreaneren men der var alligevel klasseforskel mellem de to spillere. Holger Rune diskede op med serveesser som det passede ham, og Kwon Soonwoo vidste ikke sine levende råd nede på græsbanen.

Det var skønt at Holger Rune spiller så selvsikkert og solidt, hvilket lover godt for den næste kamp. Nu skal Holger Rune møde brasilianske Thiago Seyboth Wild i anden runde, som formentligt kan byde danskeren lidt mere op til dans.


Tidligere Møder

De to spillere har ikke mødt hinanden før, så på den baggrund er der ingen statistik mellem de to. Vi kommer dog med lidt anden spændende læsning, så du kan lave en analyse af kampen selv

  • Rune har en kamprekord på 0-1 på græsbaner indtil videre i år.
  • Rune har en vindingsprocent på 87,5% i servekampe på græsbaner og en vindingsprocent på 6,3% i returneringskampe (14 af 16 i servekampe og én af 16 i returneringskampe).
  • Seyboth Wild har en kamprekord på 1-1 på græsbaner indtil videre i år.
  • Med hensyn til serve/returnerings vindingsprocenter på græs, har Seyboth Wild vundet 85,7% af sine servekampe og 14,3% af sine returneringskampe.
  • Seyboth Wild har konverteret tre ud af syv break point på græs (42,9%) og er nummer 134 i break point vundet.
  • I 16. runde i sin tidligere turnering (Rothesay International Eastbourne) den 26. juni blev Seyboth Wild besejret af nr. 13-rangerede Taylor Fritz 6-7, 3-6.

Holger Rune – Thiago Seyboth Wild Forudsigelse

Uden tvivl en anden type modstander. Thiago er længere oppe på ranglisten og tabte forholdsvis knebent til Taylor Fritz tilbage i juni med 6-7, 3-6. I sin første runde kamp var Thiago ned med 2-0 i sæt og fik kæmpet sig tilbage ind i kampen. Han virker ikke til at have nogle spidskompetencer men meget all-round-agtig med en fin tennis intelligens. Holger kom sikkert fra start hvilket er vigtigt for en spiller som Holger Rune. Det må have givet en masse selvtillid og han bør slå ham sikkert.

Måske får han lidt mere problemer med Thiago, men kan han holde samme server niveau, så bliver det en sikker dansk sejr.

Wimbledon i TV

For at se Holger Rune i TV, så skal du have blot have et TV og springe over på DR kanalen. De har nemlig rettighederne til at sende Wimbledon tennis ude i de danske stuer. Så hvis du vil se tennis i dag, og især Wimbledon i TV, så husk at brug vores hjemmeside, som et Wimbledon kampprogram.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Thiago Seyboth Wild i sin anden kamp til Wimbledon 2024.

Hvor kan man streame Holger Rune Wimbledon online?

Ønsker du at stream Holger Rune – Thiago Seyboth Wild , så er bet365 altid en god måde, da man kan se mange Wimbledon kampe helt gratis